Tarieven1
Tarieven2
Tarieven3

Tarieven Coaching

Particulieren

€ 95,- per uur, incl. BTW.
Het coachingstraject bestaat uit een intake en 8 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur. Een coachtraject duurt ongeveer 6 maanden.

Organisaties

Pakketprijs individuele coaching: € 1.595,- per traject, excl. BTW.
Het coachingstraject bestaat uit een intake, 8 sessies en rapportage. Een sessie duurt 1,5 uur. Extra sessies of driegesprek(ken) met werkgever zijn op aanvraag mogelijk (tegen meerprijs).

Intakegesprek

Een intakegesprek dient om kennis te maken en om te kijken of Corzilius Coaching jou kan bieden wat je zoekt. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Reiskosten

Het intakegesprek en de coachingsgesprekken vinden plaats in Amersfoort, in overleg is een alternatieve locatie af te spreken; houd dan rekening met reiskosten van € 0,50 per kilometer, excl. BTW plus eventuele bijkomende (parkeer)kosten.

 

Vergoeding

Vergoeding door werkgever

Vaak vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten bij reintegratie, verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Coulanceverklaring zorgverzekeraar

Je kunt proberen om de factuur voor de coaching op te sturen naar de zorgverzekeraar met daarbij een zogenaamde coulanceverklaring. Door deze verklaring wordt jouw zorgverzekeraar geattendeerd op de coaching en het feit dat er klanten van de verzekeraar hiervan gebruik maken. Dan wordt de coaching in de toekomst misschien wel (gedeeltelijk) vergoed. Een voorbeeld van een dergelijke verklaring vind je hier.

Vergoeding via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten -inclusief de BTW- wellicht aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op het op peil houden of verbeteren van kennis en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers en ZZP’ers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.